«1...4445464748...51»

Felhasználó
10 éve
Ezt most vegyük magunkra !?
újra a fedélzeten (?)

Felhasználó
10 éve
Igen, én mindig is ajándék voltam .. =)
Sesh!

Felhasználó
10 éve
...és mint tudjuk, ajándék lónak ne nézd a fogát
Nekem valahogy mégis csípi a szeme, hogy havi 42 killel jeliznél hozzánk. :-) No nem sértésképp, de azért talán lesz akit majd elgondolkodtat az FC-ben, rajtam kívül is. :-)
újra a fedélzeten (?)

Felhasználó
10 éve
ha elkussoltatja a szomszéd gyerekeket, akik nem tudnak csendesebben focizni, akkor kap egy igent, totál megéri

Legutóbb szerkesztve Flowerine által.

Felhasználó
10 éve
Nyugi, nem kell még szavazni! Nem is jelizett még! xd
rl.gifAki a FERRARIT szereti rossz ember nem lehet! rl.gif

Felhasználó
10 éve
Kérdés hogy ez előny-e, vagy hátrány zimo :-)
am oké. nyugi van
újra a fedélzeten (?)

Felhasználó
10 éve
En csak 1x XD de vagy 3-4 évig(éve) :3
Van az annyi? O.o :D
Igen, eltűnt a bannerem :/
Fiatalabb vagyok mint barna :P

Felhasználó
10 éve
Ja hát szép, hogy lassan már az FC ben is meg lesz szabva egy heti/havi minimum kill. Nemtudom de szerintem zimo 5x többet ér mint egy jós. Már bocsánat.

Zsani, elfelejtettem lakcímet kérni! :(
No sebaj, majd Skypen megmutatom neked a mogyorós ill. sima csokoládékat! :D

Felhasználó
10 éve
Mivel jobb egy ember a másiknál? Relatív! :D
Persze nekem semmi bajom zimoval sem :D
Igen, eltűnt a bannerem :/
Fiatalabb vagyok mint barna :P

Felhasználó
10 éve
Nekem sincs amúgy bajom Zimo-val, úgy általában, mert valószínűleg egy tök normális, rendes gyerek, de minden klán killekből él Stunt ! A jó társaság másodlagos, és minden klán számára luxus, hogy mindössze erre alapozva vegyen fel tagokat sorai közé. Ha nincsenek húzó emberek, a klán is értelmét veszíti. ...de ha már az összehasonlításnál tartunk, akkor csak azt tudom erre mondani Stunt, hogy amíg te legalább össz killben rendben vagy, addig Zimo jelenleg még ott sem. Ez a játék viszont egy verseny, és mint versenyben nekem vannak eredményeim zimo-val ellentétben. Én viszonylag előkelő helyen szerepelek 1v1 szinten is a listán, és M4A1-ben is (aki még emlékszik rá, az tudja, hogy én voltam anno a top1 is). Természetesen nem én vagyok a legjobb, és valószínűleg olyanoktól is kikapnék, akik mögöttem állnak a hivatalos rangsorban, viszont én tettem azért valamit, hogy ott szerepeljen a nevem, ahol most van. Pl ezen a nyáron, volt olyan nap, hogy 700 killt gyűjtöttem. Aznap bezsebeltem a Zealous medált. Nem lehetetlen ez sem, viszont akarat kérdése volna, ami jelenleg még belőled is hiányzik Stunt. ....és ugyanez tesz engem alkalmasabb jelölté ebben, és még több tucatnyi másik klánban Zimo-nál.
Köszöntem, hogy olvastál.

Legutóbb szerkesztve Időjós által.

újra a fedélzeten (?)
«1...4445464748...51»